Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj

PAGINA PRINCIPALĂ

RECUNOAŞTEREA DIPLOMELOR ÎN UE                                                             

 

Listele se actualizează in permanenta la primirea de CERTIFICATE DE CONFORMITATE de la Ministerul Sanatatii 

PROGRAM DEPUNERE DOSARE / RIDICARE CERTIFICATE

In contextul international creat de infectia umana cu noul coronavirus și a necesității stringente de intensificare a activitatilor specifice de sănătate publica, depunerea dosarelor în vederea obținerii certificatelor de conformitate și implicit ridicarea acestora, se va face dupa urmatorul program:

JOI intre orele 10:00 – 12:00

Va mulțumim pentru intelegere.Depunerea dosarului pentru recunoașterea calificărilor românești în celelalte state membre ale Uniunii Europene se face la direcţia de sănătate publică din județul de domiciliu al solicitantului. Pentru solicitantii cu domiciliul in judetul Cluj, dosarul se depune la Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Compartimentul de Evaluare și Promovare a Sănătății, str. Constanța nr. 5, parter, camera 5, telefon: 0264-431128, e-mail: certificate@dspcluj.ro.

Ridicarea certificatului se face de către titular. Acesta se legitimează cu CI / PAȘAPORT.

Ridicarea cerificatului de către altă persoană se poate face DOAR cu împuternicire de la notar și CI / PAȘAPORT al persoanei împuternicite. Un exemplar, în original, al împuternicirii notariale va fi reținut la DSP Cluj, drept dovadă de ridicare a certificatului de către împuternicit.


SUS

pagina principală

© 2010 Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj